Viagra helyett

Úgy tűnik, tudósok egy csoportja megtalálta a megoldást, hogy a makacsul petyhüdt játékszered újraéledjen, méghozzá sokkterápia segítségével, olvasható izraeli kutatók frissen publikált tanulmányában.

Az alacsony intenzitású sokkterápia bizonyítottan hatékonyan hat a vérkeringésre és szaporítja az új véredények képződését a szívrohamot elszenvedő betegek körében. Ezek a tanulmányok azt is kimutatták, hogy a Viagrát szedő férfiak 35%-a nem tudja magától felállítani vagy megtartani a merevedést.

Dr. Ilan Gruenwald, a tanulmány vezetője és csapatja is olvasott erről a véredény frissítő sokkterápiás módszerről és úgy gondolták, kipróbálják. 29 férfit kerestek a negyvenes korosztályból, akiknek gondjaik voltak a merevedéssel és még csak a gyógyszeres kezelés se segített nekik.

Tizenkét héten keresztül tartó sokkterápia után – ami mellesleg egy kis eszköz péniszhez való érintését jelentette, mindenféle fájdalom nélkül – a férfiak saját elmondása alapján a szexuális teljesítményük majdnem megkétszereződött. Mindegyikük beszámolt a tovább tartó keménységről és a hosszabb erekcióról, nyolcan közülük még a merevedési zavaroktól is teljesen megszabadultak két hónap alatt.

Hogyan működik? Alacsony intenzitású lökésekkel stimulálják a nemi szerv hajszálcsöveit, magyarázza Gruenwald. Ez egy biológiai folyamatot eredményez, ami újraéleszti a véredényeket. Ugyanez megy végbe, ha megvágod magad. Új véredények gyorsítják a vérkeringést, ami keményebb erekciót jelent.

Hogy mit kell tenned? Sajnosa merevedési zavarokkal küzdők számára ez egyelőre nem bevett gyakorlat. Így legalább még egy vagy két évet várnod kell, hogy kipróbálhasd. Addig pakold tele a tányérod spenóttal, ami bizonyítottan segíti a véredényeket és javítja a vérkeringést!

(forrás: menshealth.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.