Maradj kemény!

Problémás, hogy kemény maradj? Itt az ideje még több kézimunkának az ágyban! Azon férfiaknál, akik nem elégszer érintkeznek szexuálisan a partnereikkel, kétszer gyakoribbak a merevedési zavarok, állítja egy friss tanulmány az Archives of Sexual Behavior folyóiratban.

A kutatást végzők 1352 férfit és nőt kérdeztek meg arról, mennyiszer érnek egymáshoz. Ezalatt a csókolózást, ölelkezést és egymáshoz bújást értsd. A kutatók azt is vizsgálták, hogy voltak-e problémáik a csúcsra jutással, az erekció fenntartásával, vagy akár a felizgulással.  Az eredmények pedig: Azok nők, akik ritkábban lépnek ily módon kapcsolatba partnereikkel, nagyobb eséllyel hiányolják az élvezetet a szexből, míg harmadrészük képtelen az orgazmusra.

A másik dolog, ami téged is érinthet, hogy az előjáték hiánya miatt lekonyulsz, ami hatalmas probléma. Nagyon sokan képzelik, hogy az előjáték csupán a nőknek fontos, de a pasiknak ugyannyira számít, hiszen befolyásolja a felizgulás mértékét – állítja Dr. Adena Galinsky, a Chicagoi Egyetem kutatóorvosa.

Egymás simogatásával a férfiakban való megfelelési kényszert is könnyedén le lehet győzni. „A pasik nagy nyomásnak vannak kitéve, azért, hogy felálljanak és képesek is legyenek azt megtartani.” – magyarázza Galinsky. „A pasik nagyon sokszor ráparáznak az erekcióra, viszont ha inkább arra koncentrálsz, hogy örömet szerezz a partnerednek és ő is neked akkor elvonhatod a figyelmedet arról, hogy megpróbálsz kemény maradni az aktus közben.” – teszi hozzá Galinsky.

Be akarod biztosítani a felszerelésedet? Lassítsatok le és fedezzétek fel egymás testét. „Az emberek legtöbbször csak a nemi szervekre, orális szexre vagy a behatolásra összpontosítanak.” – állítja Galinsky. A legjobb, amit tehetsz, hogy mutass egy kis törődést olyan területek iránt is, amiket általában elhanyagolsz. Ide tartozik a belső combja, a nyaka, a tenyerei vagy akár a háta is.

(forrás: menshealth.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu tette közzé az oldalon.