Képzeld, a hímtagod milyen meglepetésekre képes… (18+)

Szeretsz arról olvasni, hogy biológiailag milyen tökéletes „fegyver” a dorongod? Akkor maradj velünk, mert rábukkantunk néhány olyan tudományos eredményre, amitől még büszkébb lehetsz a legbecsesebb szervedre…

Eltávolítja a vetélytárs örökítőanyagát

Igaz, hogy a pénisz elsődleges funkciója, hogy az ondót kellő alapossággal a hüvelybe juttassa. A természet viszont a vetélytársak jelentette problémára is gondolt, ezért úgy alkotta meg a legbecsesebb szervedet, hogy a makk alsó részén található kitüremkedő rész aktus közben egyszerűen „kisöpörje” a másik hím esetleges ondómaradványait.  Lehet, hogy ez első hallásra nem túl guszta, ráadásul morális párkapcsolati kérdések is felvetődnek benned miatta, a New York-i Állami Egyetem munkatársai azonban váltig állítják: ez színtiszta evolúciós biológia.

Túléli a lefejezést

A penektómia olyan beavatkozást jelent, amelynek során részlegesen vagy teljesen eltávolítják a kishavert. Elsősorban péniszrák vagy súlyos és maradandó sérülés esetén alkalmazzák.  A „részleges” szón bizonyára megakadt a szemed: igen, a kéjdorong teljesen működőképes marad attól, hogy hiányzik a feje. Egy brazil tanulmány szerint az érintett férfiak ugyanúgy képesek a vizeletürítésre, a szexre és a magömlésre, mint azok, akik teljesen ép hímtagnak örülhetnek.  Ha most kirázott a hideg, jusson eszedbe: a lefejezés messze nem a legrosszabb dolog, ami a hancúrléceddel történhet.

Jelzi az agyműködést

Ha a péniszed nyugalmi állapotban inkább balra lóg, akkor a férfiak többségéhez hasonlóan a bal agyféltekéd dominánsabb – olvasható a Human Reproduction című szakfolyóiratban. A fejlődéshez szükséges hormonoknak köszönhetően a bal agyféltekés dominancia összefüggésben áll a jobbkezességgel, illetve azzal is, hogy a jobb láb egy kicsit nagyobb a balnál.  A bal agyfélteke egyébként kulcsszerepet játszik a beszédben, a logikus gondolkodásban és a számokkal kapcsolatos műveletekben. A jobb ezzel szemben inkább a térbeli és vizuális tájékozódásra, a kreativitásra és a kontextus értelmezésére szakosodott.  Amennyiben tehát balra tart az alsónadrágod tartalma, máris megvan, miért van jó matekból, de miért vagy képtelen rájönni, mitől morcos a csajod.

Puhán is megy a magömlés

Noha a merevedés és a magömlés általában kéz a kézben járnak, biológiailag nem szükséges a keménység az ondó kiengedéséhez – állítják a kaliforniai Oakland Medical Center munkatársai.  Amikor ugyanis „az egérke kirágja a zsákot”, medencéd izmai összehúzódnak. Ugyanezek az izmok azonban nincsenek közvetlen kapcsolatban az erekció folyamatával. Bár szokatlan tehát, de akkor is képes vagy a magömlésre, ha nem áll az árboc meg a vitorla.

„Mosolyog” szex közben

És a végére egy kedves érdekesség: francia tudósok megfigyelték, hogy misszionárius pózban mosolygó száj formáját önti a hímtag. Persze, ehhez add hozzá, hogy a vigyor fele, tehát a péniszed tekintélyes hányada a testeden belül van.  A szakértők meg sem próbáltak bővebb magyarázatot adni az összefüggésre. Beérték annyival, hogy a lepedőgyűrés ilyen szinten boldoggá tesz – és kinek jutna eszébe vitatkozni ezzel?

(Forrás: men.hu)

A cikket a pénisznövelők nagy mestere, a MrPotencia.hu tette közzé.