Merevedési zavar - Orvosi dilemmák

Ha csak egyetlen dolgot fogad meg azok közül, amit ezen a honlapon ajánlunk Önnek, akkor ez legyen a következő:

Ha úgy gondolja, hogy merevedési zavara van, és meg akarja próbálni leküzdeni, keresse fel orvosát.

Csak orvosa tudja megválaszolni kérdéseit. Csak orvosa ajánlhat személyes helyzetének megfelelő kezelést. Csak orvosa írhat fel olyan receptet, amellyel – ha szüksége van rá – valódi kezelést kaphat merevedési zavarára.

Ha nem lát ebben semmi kivetnivalót, még ma foglaljon le egy időpontot orvosával.

Ha ellenben Ön egyike azoknak, akiket zavarba hoz a gondolat, hogy egy ilyen személyes ügyről beszéljen orvosának, talán csak egy kis biztatásra van szüksége. A legfontosabb, hogy tudja, nincs mitől félnie. Orvosa képzett szakember, aki példának okáért merevedési zavarral — és hasonló problémákkal foglalkozik.

Valójában, ha belegondol, hogy egy orvos milyen esetekkel szembesül nap, mint nap, a merevedési zavara miatt aligha fogja Önt megítélni. A bírák talárt viselnek, tárgyalótermekben ülnek, és bírói kalapácsot használnak. 
Az orvosok recepteket írnak, rendelőben ülnek, és embereknek segítenek. Két teljesen különböző szakma.

Orvosa nem ítéli meg Önt. Azonban, ha valóban merevedési zavara van, orvosa feladata, hogy segítsen Önnek, és őt ez az egyetlen dolog fogja érdekelni. Bármi, amit elmond neki, bizalmas információ, és ő esküvel fogadta meg a titoktartást.

Ha úgy érzi, hogy személyes okokból nem szeretne megszokott orvosával beszélni merevedési zavaráról, akkor keressen fel egy másik szakembert. Egészsége fontosabb annál, hogy ne foglalkozzon vele csak azért, mert esetleg Önnek emberileg nem szimpatikus egy orvos.

(Forrás: merevedesizavar.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.